Manon Raats

Omgeving + Communicatie

Foto bij

Communicatie

Betekenis uitwisselen door op elkaars signalen te reageren. Dat is de essentie van communicatie. Afgeleid van communicare, dat in het Latijn staat voor ‘iets gemeenschappelijk maken’. Precies dat is wat dit vakgebied voor mij zo interessant maakt. Samen met drive, passie en toewijding gaan voor resultaat.

Tegenwoordig is communicatie uitgegroeid tot een breed vakgebied met veel specialismen. Of het nu om corporate- of interne communicatie gaat, reputatie- of issuemanagement, woordvoering of een 360°-campagne… met mijn team van specialisten pak ik alle communicatievraagstukken graag voor je op. Van strategie tot aan de productie en uitvoering.

Creativiteit, ervaring, passie + professionaliteit

Op zoek naar je kernwaarden? Wij vinden ze. Nieuwe website, huisstijl of identity? Regelen we. In mijn netwerk verbind ik creativiteit, ervaring, passie en professionaliteit. Zo koppel ik snel en eenvoudig de juiste kanjers aan onze klus. Vanuit die samenwerking hebben we al voor tal van opdrachtgevers originele ideeën en oplossingen mogen ontwikkelen.

Benieuwd waar wij je mee kunnen helpen? Bel of mail me, dan plannen we snel een afspraak voor een vrijblijvend en verkennend gesprek.

Mail Manon

Cases