Manon Raats

Omgeving + Communicatie

Foto bij

Merkpositionering

Merken ontstaan in het hoofd, maar moeten landen in het hart. Om te ontdekken wat daarvoor nodig is, moet je allereerst helder maken wat jouw merk uniek maakt, wat relevant is voor je doelgroep en hoe jouw ‘brand’ zich van de concurrentie onderscheidt.

Een merk moet niet alleen opvallen, maar ook overtuigen. Alleen dán wil het publiek jouw merk leren kennen, hoef je vervolgens steeds minder vaak jouw brand story uit te leggen en zorg je voor een sterk merk dat tegen een stootje kan. Samen met de kanjers in mijn team maak ik merken sterker.

Merkstrategie

Allereerst zorgen we voor een consistente, opvallende en herkenbare visuele stijl voor jouw merk. Want naast een relevante, sterke en overtuigende brand story bepaalt de visuele identiteit van het merk minimaal de helft van een sterke positioneringsstrategie.

Merkloyaliteit

Nog nooit was het voor klanten zo eenvoudig om te switchen. Via een paar klikken stappen ze online een andere winkel binnen en weg zijn ze. Voor het leveren van een goede customer experience en merkloyaliteit gaat de uitdaging verder dan rationele aspecten zoals prijs, aanbiedingen of het feit dat je om de hoek zit. Loyaliteit draait veel meer om emoties. Klanten zijn gewoon mensen van vlees en bloed die waarde hechten aan eerlijkheid en vertrouwen, net als in een hechte vriendschap.

Nieuwe merken + bestaande brands

We zetten nieuwe merken op vanaf de tekentafel en poetsen ook bestaande brands op met een frisse look en een krachtig verhaal. Dat doen we samen met jou als belangrijkste ambassadeur van het merk en het verhaal erachter.

Samen maken wij merken sterker

Ben je opnieuw naar de positie van je brand aan het kijken en heb je net dat zetje in de goede richting nodig? Laten we dan samen kijken, want wij maken merken sterker.

Mail Manon

Cases